BEHANDELINGEN
SPECIALISATIE
BIOLOGISCHE FACELIFT

Een facelift zonder snijden en inspuitingen met naalden, dat is toch eigenlijk wat iedereen wil. Dat wil dus zeggen dat er ook geen littekens worden gemaakt. Bij snijden is het voor iedereen logisch dat er een litteken komt. Maar bij het werken met naalden heeft men dit vaak niet door, terwijl er ook dan onder de huid een litteken komt. Mesotherapie of dergelijke behandelingen met naalden raden wij dan ook af. Onze behandeling is natuurlijk en u krijgt er uw natuurlijke schoonheid voor terug. Een gezicht dat nog steeds van u is en niet een uitdrukkingsloos gezicht dat u niet meer kent.

 

Er zijn drie verschillende soorten veroudering en met deze behandeling werken we op twee van de drie soorten veroudering.

  1. Huidveroudering. Dit is bij iedereen op een andere manier te behandelen en voor elk huidtype zijn er volop mogelijkheden.
  2. Vetweefsel dat gaat verplaatsen.
  3. Spiermassa die afneemt. Het is belangrijk om te weten dat in het gezicht de huid vastzit aan de spieren. Dit is de enige plek in het lijf waar dat zo is. We gaan tijdens uw behandeling gebruik maken van een apparaat dat uw gezichtsspieren traint. Dit is vergelijkbaar met de krachttraining waarmee u uw lichaam optimaal in vorm kan krijgen. De buik van de spier wordt weer dik zoals voorheen en uw huid komt weer in zijn goede vorm. Daar gaan de rimpels, geen ingevallen gezicht meer en u heeft weer een strakke kaaklijn. Ook de hals kan meegenomen worden. Uw wenkbrauwen en oogleden komen weer omhoog waardoor u uw open blik terugkrijgt.

 

Deze behandelingen zijn in kuurvorm en worden altijd in overleg met u aangepast op uw huid. Iemand met meer verslapping van de huid en spieren heeft nu eenmaal meer behandelingen nodig dan iemand waarbij hier maar een beetje sprake van is. Daarna wordt het afgebouwd zodat het naargelang van tijd met één behandeling in de vijf á zes weken bijgehouden kan worden.

Voor informatie over al onze behandelingen kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Het goede gevoel . Prins Bernhardplein 13 . 5391 AR . Nuland . 073-6892293