BEHANDELINGEN
HAIRSTYLING
COUPE SOLEIL

Coupe soleil is het lichter maken van het haar of van plukken in het haar. Er zijn drie verschillende technieken mogelijk voor coupe soleil. De keuze voor een van de technieken is veelal afhankelijk van de lengte van het haar.

 

1- Coupe soleil met de siliconen muts

Coupe soleil met de muts wordt vaak gebruikt bij kort haar waarbij het hele hoofd voorzien wordt van lichte plukjes. De plukjes worden met behulp van een haaknaald uit de muts “gehaakt”, waarna de plukjes geverfd kunnen worden.

 

2- Coupe soleil met de kam

Coupe soleil met de kam is een ideale manier om tijdens een verfbehandeling  lichte plukken in het haar te “kammen“.

 

3- Coupe soleil met folies

Coupe soleil met folies is ideaal voor lang haar. Het creëert een natuurlijk effect in het haar.  We nemen een pluk haar en die weven we uit in de gewenste plukdikte. Die leggen we in een folie en dan wordt hij geverfd in de gewenste haarkleur. Dit kan zowel met lowlights als highlights gedaan worden. U kunt ook kiezen voor een lokale baan kleur. Er is veel mogelijk met folie.

 

De mogelijkheden kunt u overleggen met onze specialiste op dit gebied. Uit heel de omstreek komen ze naar haar toe, omdat zij coupe soleil op een mooie en natuurlijke manier in kan zetten. Het is echt de moeite waard om dit eens te ondergaan.

 

Voor informatie over al onze behandelingen kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Het goede gevoel . Prins Bernhardplein 13 . 5391 AR . Nuland . 073-6892293