BEHANDELINGEN
HAIRSTYLING
Drogen, blowen en föhnen

Voor het modelleren van haar maken we onderscheid in drie technieken:

 

1- Drogen

We blazen het haar alleen droog en gebruiken als finishing alleen wat wax of gel. Zo heeft u een natuurlijke en frisse look zodat u heerlijk fris de salon verlaat.

 

2- Blowen

We maken het haar droog en gebruiken een ronde borstel om net wat vorm te geven aan het kapsel. Als finishing gebruiken we een beetje haarlak voor de lichte versteviging. Hiermee heeft u net meer model in het haar. Mooi voor een dag weg of als u van net iets meer styling houdt. Wat make-up erbij en het is helemaal top.

 

3- Föhnen

Bij föhnen nemen we een passé haar, draaien dat in een borstel en laten hem afkoelen zodat er een stevige basis ontstaat. We touperen de aanzet en gebruiken haarlak voor de stevigheid. Heeft u een belangrijke afspraak of een feest, dan is dit dus ideaal. Ook fijn als u er elke dag op en top verzorgd uit wil zien.

 

Het haar modelleren kan na een behandeling bij de kapper,  maar u kunt natuurlijk ook gebruik maken van wassen of een wasmassage na een behandeling in het schoonheidsinstituut. Hiermee gaat u van top tot teen heerlijk verzorgd en met het ultieme goede gevoel de deur uit. Vraag ernaar bij het maken van de afspraak, dan plannen we extra tijd voor u in.

 

Voor informatie over al onze behandelingen kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Het goede gevoel . Prins Bernhardplein 13 . 5391 AR . Nuland . 073-6892293