BEHANDELINGEN
SPECIALISATIE
FRUITZUREN

Wij passen fruitzurenbehandelingen op een veilige en gecontroleerde manier toe. Te hoge percentages fruitzuren kunnen immers schade aan de huid toebrengen die onomkeerbaar is en dat willen we uiteraard voorkomen. Dit doen we door gebruik te maken van a-hycid gel 30 %.

De zuren die gebruikt worden in een fruitzurenbehandeling zijn melkzuur, citroenzuur en wijnsteenzuur.

 

Deze behandeling wordt toegepast bij hyperpigmentatie, een dikke en verhoornde huid, acne, acnelittekens, verouderde huid, ouderdomsvlekken, een slechte bloedcirculatie en bij een slechte opname van verzorgingsproducten.

 

Om een goede behandeling te kunnen starten is het essentieel om thuis de huid voor te bereiden met 10% fruitzuren, zodat de behandelaar meteen goed van start kan gaan. U kunt er ook voor kiezen deze voorbereiding door de behandelaar te laten doen. In dat geval dient u drie keer per week voor een korte voorbehandeling naar de salon te komen.

 

De behandeling bestaat uit een aantal verschillende fasen. Eerst wordt de huid voorbereid. Hoe dat precies gedaan wordt, is afhankelijk van de klacht en uw huidtype. Vervolgens worden de niet-geneutraliseerde fruitzuren aangebracht op de huid. Er wordt behandeld vanuit een vooraf gemaakt schema waarin rekening is gehouden met hoe lang de fruitzuren op de huid blijven inwerken. Daarna wordt de neutralisator aangebracht zodat de werking van de fruitzuren geneutraliseerd wordt. De nabehandeling is weer aangepast op uw huid en uw klachten.

 

Als naverzorging wordt er een crème meegegeven die u dient te gebruiken.

Tijdens de kuur en twee weken erna mag u niet in de zon of onder de zonnebank. Chloorwater en peelings dienen tevens zoveel mogelijk beperkt te worden. Uw behandelaar zal u precies vertellen wat u wel en niet kunt doen.

 

De kuur is één keer in de week of één keer in de twee a drie weken, afhankelijk van de snelheid waarmee u resultaat wilt hebben.

Voor informatie over al onze behandelingen kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Het goede gevoel . Prins Bernhardplein 13 . 5391 AR . Nuland . 073-6892293