BEHANDELINGEN
WELLNESS
GELAATSBEHANDELING

Een vrouw of man die een half uur per dag besteedt aan huidverzorging en iedere vier á zes weken de schoonheidspecialiste bezoekt, onderscheidt zich al na het 35ste levensjaar van andere vrouwen of mannen en dit verschil wordt ieder jaar groter.

 

Gelaatsbehandelingen zijn zo uitgebreid te maken als u wenst. Voor elke behandeling wordt duidelijk met u besproken wat het beste voor uw huid is en wat bij uw wensen past. Bij de eerste behandeling spreken we een bedrag af waarvoor  de behandelingen gedaan kunnen worden. Is bij één van de opvolgende behandelingen een aangepaste behandeling met een hogere kostprijs nodig die beter op uw wensen inspeelt, dan zal dit eerst overlegd worden.

 

Alle lijnen zijn zowel voor de man als de vrouw. Doordat er geen lijn zo uitgebreid is als deze, zou het zonde zijn om verschillende waardevolle en krachtige producten uit deze lijnen alleen aan vrouwen voor te behouden. Het goede gevoel en vertrouwen staan op de eerste plaats. De volgende lijnen worden bij ons in de salon gebruikt:

 

Medex professional skincare

 

Dit is een wetenschappelijk verantwoorde huidverzorging met behandelmethodes  volgens de filosofie van het huis Medex en schoonheidsinstituut Het goede gevoel. Deze filosofie voor huidverzorging en uitstraling is:

Een wetenschappelijke methode om werkstoffen in de huid te brengen.

Een systeem, waarbij de natuurlijke barrières van de huid eerst worden geslecht en daarna worden hersteld.

Een behandelmethode waar niet alleen gekeken wordt naar huidtype, maar ook naar andere omstandigheden, zoals leeftijd en huidconditie.

Voor de professionele schoonheidsspecialiste, die zich wil onderscheiden door meer dan alleen de standaardbehandelingen te geven.

Door niet alleen de huid te behandelen maar u ook het goede gevoel te geven en het u zo aangenaam mogelijk te maken.

Door de verschillende massages zijn de behandelingen uniek.

 

De prijzen voor deze behandelingen lopen uiteen van 35 euro tot 85 euro.

 

Quintenstein

 

Met deze lijn gaan we  een stap verder dan met wat de professionele lijn ons te bieden heeft. Quintenstein is gefabriceerd en samengesteld met aandacht voor de allerbeste componenten.

Door deze hoogwaardige componenten in een evenwichtige verhouding toe te passen ontvangt u de luxe om een mooie huid te behouden.

Het hoge niveau van Quintenstein maakt het bij uitstek het aangewezen product voor gebruik naast medisch-cosmetische ingrepen.

Quintenstein is het product voor de huid die meer vraagt.

 

De prijzen voor deze behandelingen lopen uiteen van 60 euro tot 110 euro.

 

Josephine van Steinborg

 

De toplijn in het assortiment van Het goede gevoel. Het gevoel van deze behandeling en producten is betoverend. De productlijn van Josephine van Steinborg is bij uitstek geschikt voor de oudere huid en voor mensen die van luxe en mysterie houden. Speciaal voor de man en vrouw die voor goud gaan. De man en vrouw die altijd een mysterie willen blijven en bergen willen verzetten voor hun huid. Met de lijn van Josephine van Steinborg en een behandelplan van Het goede gevoel zal de leeftijd altijd een mysterie blijven.

 

Deze behandelingen zijn verkrijgbaar van 75 euro tot 160 euro.

Voor informatie over al onze behandelingen kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Het goede gevoel . Prins Bernhardplein 13 . 5391 AR . Nuland . 073-6892293