BEHANDELINGEN
SPECIALISATIE
HIGH FREQUENCY

Met ons apparaat voor high frequency gezichtsbehandelingen, werken we op verschillende manieren voor verschillende huidtypen en huidklachten, bijvoorbeeld acnebehandeling, behandeling bij huidveroudering en een huidherstellende behandeling.  Elke toepassing heeft een eigen instelling om het optimale resultaat te behalen.

 

Acnebehandeling:

Bij een acnebehandeling wordt de hele huid behandeld. Daarnaast wordt de uitbrekende acne plaatselijk behandeld. Door ozon en argon (violet/blauw) te gebruiken, wordt de uitbrekende acne behandeld. De huidbesmetting wordt tot in de kiem verwijderd en de huid kan daar meteen goed herstellen. Dit heeft een uitdrogend effect op de aangetaste huid.

Deze behandeling wordt voortgezet met neon (oranjerood) om de hele huid bacterievrij te maken, zodat die gezond kan worden. De doorbloeding wordt gestimuleerd, wat erg belangrijk is voor de stofwisseling van de huid zodat afvalstoffen beter worden afgevoerd. Tegelijkertijd wordt de huid met zuurstof verrijkt zodat de huid optimaal kan groeien. Ook acnelittekens en vlekjes worden verwijderd.

De huid heeft drie keer een nieuwe groeicyclus nodig voor hij in optimale vorm is. Dit komt doordat het probleem bij de cellen wordt aangepakt. Het resultaat is dan ook blijvend. Een groeicyclus is ongeveer vijf a zes weken. De behandeling heeft het meest zin als je het in een kuur doet van één a twee keer per week, waarbij de behandeling steeds een half uur duurt.

 

Veroudering :

Er bestaan drie verschillende soorten huidveroudering: Vet wat gaat zakken (daar kunnen we helaas niets aan doen op een natuurlijke manier), de spieren, waar de huid van het gezicht aan vastzit, die verslappen (zie biologische facelift) en huidverslapping.

Door middel van deze behandelmethode zorgen we ervoor dat de huid weer verjongt en opnieuw optimaal kan groeien. Door de bloedcirculatie in de huid te bevorderen, wordt de celdeling gestimuleerd. Naarmate de jaren vorderen wordt de celdeling steeds trager. Het stimuleren hiervan en daarmee de celdeling verhogen is essentieel om huidveroudering tegen te gaan. Bloed zorgt voor de toevoer van vitamines in de huid en voor voedingstoffen voor een ideale verbranding. Door ozon (violet) en neon (oranjerood) in deze behandeling zorgt deze voor het verstevigen van de elastinevezels. Ook wallen, vlekken en oneffenheden verdwijnen uit de huid. U houdt een stralende huid over, die met make-up niet zo mooi te maken is.

De huid heeft drie keer een nieuwe groeicyclus nodig voor hij in optimale vorm is, dit omdat het probleem bij de cellen wordt aangepakt. Het resultaat is dan ook blijvend. Een groeicyclus is ongeveer vijf a zes weken. De behandeling heeft het meest zin als je het in een kuur doet van één, soms twee keer in de week, waarbij de behandeling steeds een half uur duurt.

 

Huidherstellende gezichtsbehandeling

Huidbeschadiging kan een gevolg zijn van ziekte, gebruik van medicatie, teveel blootstelling aan zonlicht, roken, allergie, enzovoorts. Om de huid weer gezond te krijgen gaan we vanuit de cellen de huid opnieuw weer optimaal laten groeien. Vlekken, wallen en kleur worden in deze behandeling aangepakt. Door ozon en argon (blauw/violet)  en neon (oranjerood) gaan we de huid aanpakken op de manier die uw huid nodig heeft. Dit kan op verschillende niveaus en dat wordt bij de eerste behandeling bepaald. De huid krijgt een betere bloedcirculatie, meer zuurstof en een betere verbranding zodat de huid een optimale celdeling krijgt. In drie maanden is de huid opgeknapt en heeft u een mooie glans.

 

 

Voor informatie over al onze behandelingen kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Het goede gevoel . Prins Bernhardplein 13 . 5391 AR . Nuland . 073-6892293