BEHANDELINGEN
SPECIALISATIE
HOLISTISCHE BEHANDELING

Chakra-massage €49,50 per behandeling

De  chakra’s zijn de grotere energiecentra van het lichaam. Door op deze energiecentra te werken, kun je diepe blokkades loshalen. De energie krijgt weer de kans om door het gehele lichaam te stromen en dit geeft een diepe ontspanning en opluchting.

Elk centrum heeft zijn eigen opening en draairichting en ook daar wordt aandacht aan besteed. Het geeft nieuwe kracht en de rust die een lichaam nodig heeft.

 

Kristal massage/ behandeling €49,50 per behandeling

De kracht van kristallen, edelstenen en mineralen wordt in onze westerse cultuur nog steeds erg onderschat. En dat terwijl er zoveel mee te doen is. Ze hebben allemaal een andere trillingsvorm die weer correspondeert met de verschillende energieën in het lichaam. Daarnaast zijn kristallen goede reinigers, voeren ze energie naar de goede plaatsen af en nemen veel energie op. Door te werken met deze krachten van de natuur krijgen we onze natuurlijke kracht weer terug.

 

Massage

Een massage geeft u de diepste vorm van werking. Niet alleen knelpunten maar ook vastgeroeste blokkades kunnen opgelost worden. De kristallen geven u kracht in eigen lijf. Ze zijn meesters in genezen en het lichaam terugbrengen naar de staat waarin het lichaam het best functioneert. Zowel lichaam als geest komen volledig tot rust.

 

Opstellingen/ vragen en inzichten

Het opstellen van familie met stenen is ook mogelijk. In een consult van twee uur gaat u samen met de kristaltherapeute een legging maken van stenen en gaan jullie samen de betekenis van je legging uitpluizen en bespreken. Het geeft vaak verschillende en verrassende inzichten.

 

Wilt u een vraag beantwoord zien of inzicht krijgen in een gebeurtenis? Er is heel veel mogelijk, dus vraag gerust. De kristaltherapeute beantwoordt graag uw vragen en kan u precies uitleggen wat wel en niet mogelijk is.

 

Lemniscaatmassage €49,50 per behandeling

Deze massage is gebaseerd op het 8-vormig symbool van de Lemniscaat. Het symbool van oneindigheid, van het gaan van het heden naar het verleden en de toekomst. In een ontspannen en telkens bewegende massage wordt u heerlijk tot rust gebracht, zodat u kunt loslaten, nieuwe ideeën op kunt doen en uzelf centraal kunt plaatsen om vanuit daar alles nog eens langs te laten komen. U als middelpunt van de behandeling.

 

Reflexologie (Prijs op aanvraag)

Reflexologie gaat verder dan wat we allemaal kennen als voetreflex. We kunnen in de voeten ook de rust in het lichaam terugbrengen naast dat er punten van het lichaam worden behandeld. Ook in de handen, oren en het hoofd komen alle reflexpunten nog een keer terug en ook daar kan aandacht aan besteed worden. Hoe lekker is het om schedel, gezicht en oren gemasseerd te hebben en dat daarmee je hele lichaam weer heerlijk aangepakt is. Hoe fijn is een handreflexmassage die goed is uitgevoerd in een heerlijke rustgevende omgeving. Even uw eigen lichaam en uzelf weer op één lijn en klaar om weer stappen te nemen. Ontspanning op heel diep niveau.

Laat u eens verrassen en ga eens voor een niet-traditionele voetreflexmassage, maar voor een heerlijke voet-, hand- en hoofdreflexmassage. Of voor hoofd, gezicht en oren. Er is veel meer mogelijk dan u nu weet. Uw behandelaar kan u precies vertellen wat er mogelijk is en in welke combinaties.

 

Rust-, relex- en herstelmassage €49,50 per behandeling

Deze massage is speciaal bedoeld voor mensen met een burn-out of een slechte doorstroom van energie, zodat zij er in een snel tempo weer bovenop kunnen komen. Deze massage wordt alleen uitgevoerd door iemand die alle massages kent en helemaal op u aanpast. Het is een mengeling van alle massages door elkaar en daar wordt uitgehaald wat voor u het beste is op dit moment. Het kan dus wisselen hoe de massage verloopt. Bij elke behandeling wordt er goed geluisterd naar wat u nodig heeft en wat u graag wil bereiken. We kunnen helaas niet toveren en het zal ook zeker niet meteen in één keer het gewenste effect geven maar we groeien er samen naartoe. Met een open vizier komen we er samen. Ook na een periode van ziekte is dit een weldaad voor lichaam en geest.

 

 

Meditatie/ meditatie massage €49,50 per behandeling

Meditatiedag €95,00 p.p. (min. 2 en max. 4 personen)

Meditatiemassage

Een meditatiemassage is een massage waarin u samen met de masseuse een reis maakt door de chakra’s van het lichaam. Het is een samenspel van horen, voelen, opnemen en ervaren. Het geeft u de kans om uw lichaam rust te geven, op te laden en een diepe ontspanning te ervaren. U bent even helemaal uzelf. Het is een zeer diepe vorm van ontspanning.

 

Meditatieles

Deze lessen worden gegeven in 4,5 uur zodat er volop aandacht is voor iedereen. De groepen bestaan uit minimaal twee personen en maximaal vier personen. In deze lessen gaan we in op de verschillende vormen van meditatie en wat het met u kan doen. Het is de bedoeling dat u leert de tijd voor uzelf te nemen en dit in het dagelijkse drukke leven te gebruiken.

Iedere meditatieoefening bestaat uit drie basisprincipes die je ondersteunen om bewuster en aandachtiger het heden te kunnen gaan ervaren. Elke oefening helpt je de focus te hebben op één ding.

 

Wat is meditatie?

Meditatie is allang geen hocus pocus meer. De wetenschap bevestigt steeds vaker wat de yogi’s en zenmeesters al eeuwenlang roepen: mediteren werkt. Een investering van minimaal een kwartiertje per dag mediteren doet al gauw wonderen. Je wordt er stressbestendiger, gezonder en vooral ook gelukkiger van. Maar wat is mediteren nu precies?

 

De essentie van meditatie is eenvoudig: nu is het moment. Kenmerkend voor gelukservaringen, momenten van diepe ontspanning en de momenten waarop je op je beste kunnen presteert, is dat je tijdens deze momenten meestal met je volle aandacht gericht bent op het hier en nu. Bij een op het hier en nu gerichte aandacht en aanwezigheid ervaar je minder gedachten over de toekomst of het verleden en oordeel je minder over je huidige ervaring. Het gevolg is dat je minder stress, weerstand en spanningen ervaart en meer oog krijgt voor de bijzonderheden en schoonheid van je huidige ervaring. Bovendien gaat alles wat je in het heden onderneemt beter als je volle aandacht erbij is.

 

Het is onmogelijk om geen gedachten te hebben. Niemand kan dat, zelfs de beste zenmeesters kunnen dat niet. De kunst is om de focus te verleggen. Gedachten komen en gaan, het leven is nu en het gevoel hoort bij het nu. Iedereen kan het.

 

 

Reiki-massage, -behandeling of -cursus

Cursus: €195,00 per cursus p.p. (min. 2 en max. 4 personen)

Dag: €95,00 p.p. (min. 2 en max. 4 personen)

Reiki-massage en -behandelingen zijn ervoor om de doorstroom van de energie weer op gang te brengen en het lichaam daarmee in balans te krijgen. Even het duwtje in de rug om het zelf weer op te pakken. Laat tijdens deze behandeling alles los en kom weer even lekker tot uzelf en hou dit vast! U kunt kiezen om het in een massagevorm te ontvangen of met kleren aan door middel van handoplegging.

 

Wat is Reiki?

Voor veel mensen is het niet zo vanzelfsprekend dat we met onze energie bezig zijn, terwijl het toch dagelijks onbewust gebeurt. Denk maar eens aan de zorgzame moeder die haar hand op de zere knie van haar gevallen kindje legt. Een klein kind voelt het als u gehaast bent, of als u wel lacht maar eigenlijk niet vrolijk bent. Of kent u dat gevoel alsof iemand u aankijkt? Of dat rare gevoel dat, als u naast een vreemde zit, u liever ergens anders wil gaan zitten? Misschien heeft u weleens het gevoel gehad dat u elkaar al een heel leven lang kent of heeft u de ervaring gehad dat er iemand bij u was, die er al lang niet meer was. Dit heeft allemaal te maken met energie. In de verschillende Reiki-cursussen leert u werken met energie.

 

Reiki 1

Bij de eerste cursus wordt u geleerd bewust te worden van de energiestromen. U voelt hoe het is om energie te geven, en ervaart hoe het is om energie te ontvangen van anderen en u leert uzelf behandelen. Daarnaast maakt u kennis met de chakra's en leert u omgaan met edelstenen, mineralen en kristallen.

 

Reiki 2

Bij Reiki 2 leert u echt anderen te behandelen en niet alleen door handoplegging, maar door een toegankelijker manier, namelijk massage. Daarnaast maakt u kennis met een aantal Reiki-symbolen die het behandelen meer diepgang zullen geven en er wordt meer uitgelegd over edelstenen en mineralen.

 

Reiki 3

Bij Reiki 3 gaan we nog een stap verder en komen er nog meer symbolen aan bod om mee te werken. Daarnaast leert u zelf werken met kristallen, edelstenen en mineralen en wordt daar ook een massage mee geleerd. Daarnaast is er veel ruimte voor meditatie en leert u werken met de vijf elementen.

 

Reiki 4 (master)

Er wordt meer diepgang gebracht aan alle facetten die bij Reiki 1, 2 en 3 aan bod zijn gekomen. Na afloop van deze cursus bent u bevoegd om zelf ook Reiki-cursussen te geven. U wordt opgeleid om het door te mogen geven. Zo kunt u ook mensen de pracht van Reiki meegeven. U heeft dan alle gradaties behaald.

 

Elke Reikicursus wordt gegeven in twee dagen van 4.5 uur aan minimaal twee tot maximaal vier personen tegelijk, zodat iedereen voldoende aandacht krijgt. Na afloop van iedere cursus krijgt u een boekwerk mee naar huis om alles nog eens rustig thuis na te lezen.

 

 

 

 

 

 

Voor informatie over al onze behandelingen kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Het goede gevoel . Prins Bernhardplein 13 . 5391 AR . Nuland . 073-6892293