BEHANDELINGEN
WELLNESS
MANICURE

Onze handen worden vaak vergeten, maar het is echt heerlijk als die eens goed behandeld worden. Bij ons is een manicure niet zo maar even vijlen en lakken; wij hebben er een hele wellness-behandeling van gemaakt.

 

Een standaard manicure is bij ons al een genot en vanaf 15 euro te verkrijgen.

Een manicure bestaat bij ons natuurlijk uit het verzorgen van de nagelriemen, het vijlen van de nagels, het verwijderen van velletjes en het schoonmaken van de nagels.

Daarnaast krijgt u een heerlijke massage, speciaal ontworpen voor Het goede gevoel.

 

Dan zijn er nog verschillende uitbereidingen mogelijk, zoals een heerlijke parafinepakking  voor uw handen. Hiermee kunnen kloofjes en droge handen aangepakt worden, zodat ze niet alleen mooi, maar ook heel glad zijn. Eerst scrubben we de handen en brengen een voedende laag aan op de handen. Daarna sluiten we het geheel af met een parafinepakking, zodat de laag eronder goed in de handen kan trekken. Het wordt warm, de huid gaat openstaan en het product kan zijn werk veel beter doen.

 

Een extra lange massage is mogelijk met heerlijke ontspanning. Even genieten en uw handen heerlijk laten verwennen. In de handen komen alle reflexpunten uit en dat zal u ook voelen met deze massage.

 

Het lakken met een lak is altijd mogelijk. We werken met kleine potjes en volgen altijd de laatste trends, zodat u altijd keuze heeft. Het potje mag u mee naar huis nemen.

 

Ook een geltopcoat is mogelijk. Die gaat over de nagellak en blijft dan net zo mooi als een gellak. Het voordeel is dat u hem er zelf af kunt halen met nagellakremover en niet daarvoor weer terug hoeft te komen naar de salon.

 

Alles bij elkaar is het een weldaad voor uzelf en voor uw handen. Geef met het maken van een afspraak aan wat u wilt, dan maken wij de tijd voor uw behandeling met uw wensen.

 

Voor informatie over al onze behandelingen kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Het goede gevoel . Prins Bernhardplein 13 . 5391 AR . Nuland . 073-6892293