BEHANDELINGEN
WELLNESS
MASSAGE

Chakra-massage

De  chakra’s zijn de grotere energiecentra van het lichaam. Door op deze energiecentra te werken, kun je diepe blokkades loshalen. De energie krijgt weer de kans om door het gehele lichaam te stromen en dit geeft een diepe ontspanning en opluchting.

Elk centrum heeft zijn eigen opening en draairichting en ook daar wordt aandacht aan besteed. Het geeft nieuwe kracht en de rust die een lichaam nodig heeft.

 

 

Fenouk Massage

Deze massage is heel bijzonder, omdat je niet alleen met de handen

maar ook met de onderarmen en ellebogen wordt gemasseerd.

En dat alles in een heerlijk ontspannen ritme.

Een heel bijzondere ervaring.

Een heerlijke massage om bij weg te dromen naar een zonnig oord

waar u aan de zee vertoeft, want dat is het ritme van deze massage.

Genieten, genieten en nog eens genieten.......

 

 

Hot towel massage

Bij deze massage wordt u gemasseerd met natte, warme handdoeken.

Door het warm-koud-warm-koud-effect wordt de doorbloeding in het lichaam verhoogd en krijgt u hetzelfde effect en gevoel als wanneer u in een sauna bent geweest.

Deze massage kan worden toegepast met kruiden of etherische oliën.

 

 

Klassieke Massage

Een klassieke massage is een ontspanningsmassage met een sportmassage-element erin.

Het is geen "aai-massage". In deze massage kunnen ook problemen met vastzittende spieren worden meegenomen.

Het is een stevige, ontspannende massage.

U kunt ook voor een lichtere vorm van massage kiezen en dan aan beide zijden tegelijk gemasseerd worden.

 

 

Ontspanningsmassage

Bij deze massage vergeet u even alles om u heen, geniet u van de huiselijke sfeer van de salon en de rustige muziek. Gewoon genieten, genieten en nog eens genieten. Het is geen aaimassage, tenzij u daarom vraagt. Kom even lekker tot rust en laat de boel even de boel.

 

 

Miafem massage

Bij deze massage wordt u gemasseerd met een knedende techniek die afgewisseld wordt met strijkbewegingen. Het is een diepgaande massage die voor een totale doorbloeding zorgt, verlichting geeft en heerlijk ontspant. Het is een stevige massage die zorgt voor een goede afvoer van afvalstoffen.

 

 

Scrubmassage

Deze massage is niet alleen heerlijk om te ondergaan, maar ook nog eens een weldaad voor de huid. Een aanrader voor in de winter als je huid zo droog is. Het voedt de huid zodat deze niet vervelend gaat voelen en er geen schilfertjes ontstaan. Maar ook voor  het zonnebaden is deze massage goed. Het zorgt ervoor dat u mooier, egaler en langer bruin blijft.

 

De massage wordt gedaan met een intensief verfrissende bodyscrub, verrijkt met Dode Zeemineralen en natuurlijk Pink Grapefruit-extract. Pink Grapefruit heeft antiseptische, anti-bacteriële en ontgiftende eigenschappen voor de huid en een sprankelende geurbeleving. De Dode Zeemineralen in deze tintelfrisse bodyscrub exfoliëren en detoxen de lichaamshuid, bevorderen de celvernieuwing, hydrateren en hebben een krachtige anti-aging werking. Het resultaat? Een perfect gladde, zachte en optimaal ontvankelijke lichaamshuid.

 

 

 

Voor informatie over al onze behandelingen kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Het goede gevoel . Prins Bernhardplein 13 . 5391 AR . Nuland . 073-6892293