BEHANDELINGEN
SPECIALISATIE
MESOTHERAPIE

Dit is een unieke schoonheidsbehandeling op basis van een geheel nieuwe techniek voor huidverbetering. Deze techniek heet de“meso-vytal-cell-boost-techniek”.

 

Deze techniek bestaat uit behandelingen met drie verschillende werkstofsamenstellingen. Iedere samenstelling heeft een ander effect:

 

Meso vytal med voor huidverjonging

Hierbij wordt gebruik gemaakt van hyaluronzuur en peptide om rimpeltjes te verminderen en de productie van nieuw collageen te stimuleren. Deze behandeling is perfect voor de rijpere huid.

 

Meso vytal fresh voor extra voeding

Dit bevat een zorgvuldige samenstelling van vitamines, Q10 en aminozuren die de huid voedt met essentiële voedingsstoffen. Deze behandeling is perfect voor de aanvulling van een doffe en vermoeide huid.

 

Meso vytal pure voor bescherming

Deze behandeling beschermt en reguleert de huid dankzij aminozuren en extracten van sojabonen en

Yam-wortels. Daardoor herstelt de vermoeide en vochtarme huid. De huid ziet er weer jonger en frisser uit.

 

Hoe werkt het?

Met behulp van heel veel kleine puntjes worden microkleine gaatjes in de bovenste huidlaag (epidermis) gemaakt. Omdat wij in deze salon goed nadenken over de behandelingen maken wij gebruik van een techniek waarbij we de huid niet doorboren. Als je verder dan de epidermis de huid doorboort, is de kans op littekens groot. Dit zijn dan maar hele kleine plekjes, maar naarmate de huid veroudert, wordt hij ook dunner en is de kans heel groot dat je deze littekentjes gaat zien. Als je net de epidermis doorboort, gaan de werkstoffen ook verder de huid in en kunnen de zorgvuldig uitgebalanceerde, hoogactieve werkstoffen naar de diepere huidlagen worden getransporteerd zonder dat er blijvende schade wordt aangericht. De werkstoffen worden op deze manier precies op de plekken gebracht waar ze het hardst nodig zijn en het meest effect hebben.

 

Voor informatie over al onze behandelingen kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Het goede gevoel . Prins Bernhardplein 13 . 5391 AR . Nuland . 073-6892293