BEHANDELINGEN
SPECIALISATIE
MICRODERMABRASIE

Er zijn veel verschillende dermabrasie-apparaten. Wij hebben voor onze salon gekozen voor de Vitapeel.

 

Wat maakt de behandeling met de Vitapeel zo bijzonder?

Microdermabrasie is een fantastische techniek om de huid te verbeteren, verfrissen en verjongen. Door de instellingen te veranderen, kunnen we met de Vitapeel acne, (acne-)littekens, pigmentstoringen, slechte bloedcirculatie en striae behandelen.

Uw Vitapeel-behandeling start met een vacuümbehandeling. De vacuümmethode heeft een stimulerende werking op de bloedcirculatie en zorgt voor een betere opname van zuurstof door de cellen die belangrijk zijn bij de verbranding en de opname van vitamine in de huid. De vacuümbehandeling vormt een goede voorbereiding op de intensieve mechanische peeling die daarna volgt. Omdat het mondstukje steeds vervangen wordt,  is deze behandeling uiterst veilig en hygiënisch.

 

Wat gebeurt er tijdens een microdermabrasiebehandeling?

Tijdens een microdermabrasiebehandeling  wordt met behulp van zeer fijne kristallen het bovenste laagje van de opperhuid verwijderd. Hierdoor wordt het bindweefsel verstevigd en de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd. De productie van collageen en elastine neemt toe waardoor uw huid gladder aanvoelt, rimpeltjes en lijntjes minder zichtbaar worden en de huid een frisse, stralende teint krijgt.

 

Wanneer zie ik resultaat?

U ziet al resultaat na de eerste behandeling. De Vitapeel verwijdert zichtbaar huidoneffenheden.

Voor een optimaal resultaat raden wij een kuur aan van vijftien weken waarbij u om de drie weken één behandeling ondergaat.

Tot één week na de behandeling dienen de zon en zonnebank vermeden te worden. Daarnaast is het advies om minimaal factor 30 te smeren in de eerste week na de behandeling. Wij geven iedereen een passend advies na afloop van de behandeling.

Voor informatie over al onze behandelingen kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Het goede gevoel . Prins Bernhardplein 13 . 5391 AR . Nuland . 073-6892293