BEHANDELINGEN
VOOR / TIJDENS / NA ZIEKTE
NA

Na ziekte

 

Bent u geopereerd en heeft u littekens of een wond die net geheeld is?

Wij kunnen tips geven en ervoor zorgen dat u zo min mogelijk littekenweefsel krijgt en/of kunnen het litteken voor u verwijderen zodat u er niets meer van ziet. Het ligt eraan hoe uw litteken zich ontwikkelt hoe we deze behandeling aan gaan pakken. We informeren u meteen over de mogelijkheden.

 

Heeft uw huid veel geleden en heeft u problemen met bijvoorbeeld de doorbloeding of de vochtbalans? We hebben een heel traject om u zo snel mogelijk weer te laten stralen en deze tijd achter u te laten.

 

Misschien heeft u de vervelende ervaring dat uw huid extreem droog is?

Dit is op een goede manier te behandelen en daarbij slaan we de voeten en handen zeker niet over, bijvoorbeeld door eelt weg te halen.

 

U bent nu klaar met de behandeling maar nog niet met uzelf?

We hebben een programma “rust, relax en herstel” om weer tot uzelf te komen en weer uw eigen ik te worden. De verwerking van een situatie zoals ziekte wordt altijd pas achteraf gedaan en daar helpen we u graag bij.

 

Heeft u allemaal rare plekjes, bultjes of oneffenheden overgehouden?

Dat is heel goed mogelijk. We zien bijvoorbeeld vaak overblijfselen van een ziekteperiode, zoals bloedblaasjes, steelwratjes en ophoping van huidcellen. Maak u niet ongerust, wij kijken er graag voor u naar en laten u weten wat de mogelijkheden zijn om deze te verwijderen. En dat kan in 99% van de gevallen zelfs zonder littekens.

 

Alles wordt aangepast op uw wensen. Wij zullen altijd eerlijk zeggen of iets wel of niet nodig is. Als een behandelplan gewijzigd moet worden, gaat dat altijd in overleg.

 

Voor informatie over al onze behandelingen kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Het goede gevoel . Prins Bernhardplein 13 . 5391 AR . Nuland . 073-6892293