BEHANDELINGEN
WELLNESS
ONTHAREN

Er zijn tegenwoordig verschillende methoden om te ontharen, maar wij verkiezen nog steeds de traditionele manier van ontharen: harsen.

 

Als u begint met harsen op het moment dat u eigenlijk voor het eerst zou gaan scheren en u houdt dat vol, dan heeft u na een paar jaar al een flinke reductie op de haargroei. Laseren is dan helemaal niet nodig, het is een kwestie van volhouden. Wij adviseren dan ook om het gehele jaar te harsen en niet alleen in de zomer. Mensen die langere tijd harsen zijn allemaal zeer tevreden over het resultaat.

 

Vanaf 14 jaar mag er geharst worden. Mensen die al langer hebben geschoren zullen merken dat ze in het begin veel vaker moeten komen. Scheren bevordert namelijk de haargroei en de haren worden harder. Het eerste dat u na het harsen gaat merken, is dat de haren zachter worden. Na verloop van tijd wordt de haargroei steeds minder.

 

Bij laseren wordt slechts maximaal 80% van de haargroei verwijderd. Bent u van plan nog zwanger te raken of komt u in een hormoonschommeling, dan heeft u weer net zo veel kans dat er haren gaan groeien als bij harsen.

 

Wij ontharen oksels, bikinilijn, rug, boven- en onderbenen, billen, boven- en onderarmen, gezicht, bovenlip, kaaklijn, hals en nek. Als u net bij onze kapper bent geweest en uw nekhaar wil verminderen, dan kunt u die meteen laten harsen na een knipbehandeling. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

 

Voor informatie over al onze behandelingen kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Het goede gevoel . Prins Bernhardplein 13 . 5391 AR . Nuland . 073-6892293