BEHANDELINGEN
WELLNESS
PEDICURE

Tijdens onze pedicurebehandelingen staat hygiƫne voorop. Al de instrumenten worden dan ook in een speciale ultrasoon gereinigd na elke behandeling. Ook de handdoeken en gebruiksvoorwerpen worden na elke behandeling schoongemaakt en/of weggegooid. Zo weet u zeker dat uw voeten op een schone manier behandeld worden.

 

In een heerlijke huiselijke salon worden alle behandelingen voor u verzorgd, aangepast op uw wensen. Tijdens de behandelingen worden altijd  uw nagels verzorgd en uw eelt verwijderd.

 

U kunt ook kiezen voor een heerlijke spa-behandeling waarbij u kunt ontspannen tijdens de scrub en de massage.

 

Een heerlijke voetpakking tegen droogte en kloven is zeker een aanrader. Bij deze pakking worden uw voeten eerst heerlijk gescrubd. Vervolgens wordt er een voedende laag op uw voeten aangebracht en daarna een parafinelaag die warm en afsluitend is. Dit zorgt ervoor dat de voedende laag goed door de huid wordt opgenomen en u heerlijk zachte voeten overhoudt.

 

Heeft u last van likdoorns, ingroeiende nagels, kloven et cetera. Ook dit kunnen wij voor u verhelpen. De pedicurespecialiste zal u vertellen wat er mogelijk is. U zult ook altijd door dezelfde specialiste behandeld worden. Die weet als geen ander hoe het met uw voeten gaat.

 

Lakken is ook mogelijk, mits de gezondheid van de nagels dat toelaat. Er zijn altijd kleuren om uit te kiezen met de nieuwste trends.

 

Laat uzelf en uw vaak vergeten voeten, die zo hard voor u werken, maar eens lekker verwennen.

 

Het is ook mogelijk om een voetreflexmassage te ondergaan, aansluitend op uw behandeling. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

 

Voor informatie over al onze behandelingen kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Het goede gevoel . Prins Bernhardplein 13 . 5391 AR . Nuland . 073-6892293