BEHANDELINGEN
SPECIALISATIE
PIGMENTVLEKKEN

Pigmentvlekken zijn goed te behandelen, maar het kost tijd en vraagt om een goede samenwerking tussen u en de behandelaar. Daarnaast is het afhankelijk van hoe lang ze al in de huid aanwezig zijn. Zowel donkere huidtypes als blanke of Aziatische huidtypes zijn goed te behandelen. We behandelen kleine pigmentvlekken, donkere vlekken rondom de ogen, pigmentstoring in het gehele gezicht en zelfs zwangerschapsvlekken. U houdt er geen littekens aan over. De behandelingen zijn niet elke keer en bij elke persoon hetzelfde, maar worden steeds afgestemd op wat er op dat moment voor uw huid nodig is.

 

Er zijn een aantal behandelingen mogelijk die door elkaar toegepast kunnen worden:

 

Fruitzurenpeeling:

Wij maken gebruik van a-hycid gel 30 % om op een veilige en gecontroleerde manier een fruitzurenbehandeling toe te passen. Te hoge percentages kunnen schade aan de huid toebrengen die niet meer omkeerbaar is en dat willen we natuurlijk niet. De zuren waarmee gewerkt wordt, zijn melkzuur,  citroenzuur en wijnsteenzuur.

 

Microdermabrasie:

Deze behandeling zorgt voor een optimale opbouw van de huid. Dat betekent dat de onderste huidlagen dikker worden. Aan de bovenkant wordt de huid gepolijst. Dat betekent dat de bovenste laag dunner wordt. Op deze manier wordt de ideale vorm van groei gecreƫerd.

 

High frequency:

Om de huid weer optimaal te krijgen, gaan we vanuit de cellen de huid opnieuw optimaal laten groeien. Vlekken, wallen en kleur worden in deze behandeling aangepakt. Door ozon en argon (blauw/violet) en neon (oranjerood) gaan we de huid aanpakken op een manier die uw huid nodig heeft. Dit kan op verschillende niveaus en bij de eerste behandeling wordt bepaald wat het best bij uw huid past. De huid krijgt een betere bloedcirculatie, meer zuurstof en betere verbranding zodat de huid een optimale celdeling krijgt.

De behandeling wordt altijd op uw wensen aangepast en er wordt een plan van aanpak gemaakt. Deze behandeling is altijd in kuurvorm en kan tegenwoordig het gehele jaar worden uitgevoerd.

Voor informatie over al onze behandelingen kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Het goede gevoel . Prins Bernhardplein 13 . 5391 AR . Nuland . 073-6892293