BEHANDELINGEN
VOOR / TIJDENS / NA ZIEKTE
TIJDENS

Voor mensen die chemotherapie ondergaan, hebben we een massage ontwikkeld die u helpt door de chemoperiode heen te komen met zo min mogelijk bijwerkingen. Denk hierbij aan jeuk, slechte doorbloeding, vochtophoping, misselijkheid, pijn, et cetera. We maken voor iedere persoon een massage op maat, zodat we het meeste eruit kunnen halen. U blijft beter mobiel en komt niet in een visueuze cirkel van ziek zijn terecht. Deze massage plannen we een dag voordat u naar de chemotherapie gaat, zodat we de bijwerkingen voor kunnen blijven. We zorgen er bijvoorbeeld altijd voor dat de doorbloeding optimaal is. Als die optimaal is, pakt de chemotherapie beter en heeft u al minder bijwerkingen. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende soorten massage, reflexologie, acupressuur, enzovoorts.

 

De huid kan extreem reageren op chemotherapie of andere medicatie. De doorbloeding en vochtbalans kunnen helemaal ontregelen. Ook eczeem en extreme droogte is niet iets waar we raar van opkijken. Psoriasis komt ook voor en is op een zachte manier weer onder controle te brengen. We kunnen u echt helpen en u zult altijd door dezelfde behandelaar geholpen worden.

 

Als we u voor uw chemotraject al hebben gezien, kunnen we heel goed inspelen op uw wensen. Daarnaast weten we dan hoe uw huid eruit zag voordat u aan uw traject begon. Bent u nog niet bij ons geweest en bent u nog niet echt ziek van uw traject dan stellen we voor zo snel mogelijk te komen zodat we uit kunnen leggen wat we voor u kunnen betekenen. Dan kunnen we nog goed zien hoe uw huid er nu uitziet, enzovoorts.

Als u al wel ziek bent, is het natuurlijk niet zo dat we niets meer voor u kunnen betekenen. We gaan dan uit van wat u ons vertelt en zullen heel veel vragen aan u stellen. Dat is misschien even iets minder prettig, maar voor ons wel heel belangrijk om een goed beeld te krijgen en u zo goed mogelijk te kunnen helpen.

 

We zijn er het hele traject voor u en u kan bij ons met alles terecht. Ook als u het even moeilijk heeft. Wij hebben een geheimhoudingsplicht en maken daar nooit misbruik van.

Voor informatie over al onze behandelingen kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Het goede gevoel . Prins Bernhardplein 13 . 5391 AR . Nuland . 073-6892293