BEHANDELINGEN
WELLNESS
VERVEN WENKBRAUWEN & WIMPERS

Het verven van wenkbrauwen en wimpers blijft gemiddeld tussen de vier en de zes weken zitten. Dit is afhankelijk van de haartjes die u verliest. Net als de haren op het hoofd, vallen ook wimpers en wenkbrauwen uit, waarna er weer nieuwe groeien. U kunt kiezen uit verschillende kleuren, van donkerblond tot zwart.

 

Voor wimpers adviseren we toch wel vaak om voor zwart te kiezen. Die mogen best opvallen en dan hoeft u geen mascara meer op te doen. Ideaal voor de zomer als u veel met water in aanraking komt. Geen uitloop van mascara rond de ogen is dan wel heel fijn.

 

Wenkbrauwen zijn heel bepalend voor een gezicht en maken dat de ogen meer opvallen. Wel is het heel belangrijk dat de goede kleur gebruikt wordt. We hebben twee verschillende technieken in huis:

We verven de gehele wenkbrauw in één kleur, waarbij we geen zwart adviseren.

We verven in een kleurschakering, waardoor u verschillende kleuren door elkaar hebt en het een zeer natuurlijk effect geeft.

Als u aan de uiteinden bijna niets meer aan kleur heeft en bij de neus wel, dan is daar ook een techniek voor om ze helemaal mooi en gelijkmatig op kleur te verven.

 

Advies over kleur is erg belangrijk. Laat u hierover dan ook adviseren door onze specialiste.

 

 

Voor informatie over al onze behandelingen kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Het goede gevoel . Prins Bernhardplein 13 . 5391 AR . Nuland . 073-6892293