BEHANDELINGEN
VOOR / TIJDENS / NA ZIEKTE
VOOR

U heeft net te horen gekregen dat er iets met u is en een behandeltraject in moet. Wat nu?

 

Ze hebben u misschien verteld dat u veel medicatie moet gaan slikken en dat heeft nogal wat invloed op uw huid. Laat u bij ons meteen informeren over wat er mogelijk is en hoe u het beste uw huid kunt verzorgen. Van sommige medicatie kan uw huid extreem uitdrogen, ook uw voeten en handen. Het kan ook zo zijn dat u bijvoorbeeld eczeem krijgt of extreem vocht gaat vasthouden. Dat zijn allemaal factoren die uw huid nogal aan kunnen tasten. Handen, voeten, gelaat, maar ook uw haar kunnen veel veranderen. Wij hebben alles in huis om samen met u de strijd aan te gaan.

 

Als wij, als specialisten, weten hoe uw huid was voor de medicatie en voordat er iets mee was, kunnen we u beter helpen in een meer gevorderd stadium. We kunnen dan namelijk veel voorkomen en kunnen u tijdig informeren over de mogelijkheden. Ziek zijn is niet leuk. Wij willen er zoveel mogelijk aan doen om het toch zo goed mogelijk te laten verlopen.

 

Misschien hebben ze u al verteld dat u een haaruitvalziekte heeft en uw haar zal gaan verliezen. Wat veel mensen niet weten, is dat we dan nog veel voor u kunnen doen. We kunnen bijvoorbeeld nog permanente make-up zetten. Als u nog wenkbrauwhaar heeft, is het mooier en beter te zien hoe uw haargroei is en kunnen we uw wenkbrauwen heel mooi met permanente make-up exact hetzelfde maken als ze nu zijn. We gebruiken hiervoor de nieuwste hairstroke-techniek. Heel geleidelijk vallen uw wenkbrauwharen uit en komt de permanente make-up te voorschijn. Door deze overgang behoudt u altijd wenkbrauwen.

Ook permanente make-up op de oogleden kan het makkelijkst en het mooist als er nog wimpers zijn, omdat het dan de mooiste lijn krijgt. Als u uw wimperhaar al verloren heeft kan het ook, maar is het lastiger om aan te brengen. Ook in dit geval heeft u een mooi verloop en lijkt het op afstand alsof u gewoon wimpers heeft.

 

Misschien hebben ze u verteld dat u kanker heeft en wat nu?

We hebben ook hierbij te maken met een grote hoeveelheid medicatie en dat kan van alles gaan doen met uw huid en daarnaast uw doorbloeding en vochtbalans. Voor ons is het dan ook fijn om uw huid voor de start van het behandeltraject gezien te hebben, zodat we een goed behandelplan kunnen maken. Ook kijken we nog of er tijd is om permanente make-up te zetten als u het heel erg vindt dat u straks haaruitval krijgt. U krijgt dan altijd voorrang. Voor zowel mannen als vrouwen is dat mogelijk. U hoeft er niet alleen voor te staan.

 

Te horen krijgen dat u ziek bent, kan ook nogal wat impact hebben op uw gemoedstoestand.

We hebben een massagevorm om te ontspannen en even terug te komen bij uzelf. In de praktijk merken we dat dit als erg aangenaam wordt ervaren en zijn mensen er erg blij mee. Wij begrijpen dat u niet graag alles laat zien thuis. Wij hebben een geheimhoudingsplicht en zullen daar nooit misbruik van maken. U mag lekker uzelf zijn. Schroom dus niet om even alles helemaal los te laten.

 

In alle gevallen van ziekte zullen we u begeleiden en kunt u met alle vragen bij ons terecht. We vormen samen een team en gaan ervoor samen. U heeft altijd dezelfde behandelaar en vertrouwenspersoon. Laat u gerust informeren over de mogelijkheden.

 

Voor informatie over al onze behandelingen kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Het goede gevoel . Prins Bernhardplein 13 . 5391 AR . Nuland . 073-6892293