BEHANDELINGEN
WELLNESS
ZWANGERSCHAP

Je bent zwanger!! Gefeliciteerd!!

 

Er gaat de aankomende tijd veel veranderen en ook na de zwangerschap is er nog veel dat weer op zijn plek moet komen. Ontzwangeren noemen we dat.

Komt u al bij ons of bij een schoonheidsspecialiste, geef haar dan meteen door dat u zwanger bent. Sommige dingen mogen namelijk niet tijdens de zwangerschap, dus dat moeten we wel weten. Maar er kan ook veel wel.

 

Massage

Het is een weldaad voor uzelf en in een later stadium ook voor uw kind om gemasseerd te worden. De eerste drie maanden mag eigenlijk bijna alles nog. Daarna gaan het bloed en zijn afvalstoffen ook door het kindje heen en moet er meer opgelet worden. Ook is het op een gegeven moment niet meer fijn of mogelijk om op uw buik te liggen. Onze speciale methode van masseren geeft u gewoon de kans om op uw rug te liggen in een heerlijke knik en niet plat. Zo kunnen wij met deze speciale techniek ook uw rug, schouders, billen en benen masseren aan de onderkant. Het is daarom de meest gevraagde massage bij zwangere vrouwen en nergens zover uitontwikkeld als bij Het goede gevoel. Ook spatadertherapie en lymfeklieren kunnen in deze massage voor u meegepakt worden. En we zullen u tips geven hoe u nu al contact kan maken met het kindje dat in uw buik groeit.

 

Uw huid

Het kan zijn dat de huid heel erg gaat reageren op uw veranderende hormoonhuishouding.

Uw huid kan extreem droog worden of er kan eczeem verschijnen. Onze huidtherapeute helpt u graag en legt u alle mogelijkheden uit.

 

Acne

Krijgt u acne, dan is het wel verstandig om ernaar te laten kijken. Het verwijdt namelijk de poriën en die krimpen niet zomaar weer. Het risico dat u grove poriën overhoudt is echt aanwezig. Lees anders bij de specialisaties meer over acne.

 

Adertjes, bloedblaasjes en steelwratjes

Die kunnen ontstaan tijdens de zwangerschap. Daar kan tijdens de zwangerschap nog niets aan gedaan worden. Blijf er dus vooral af; het maakt het alleen maar erger en u bent vatbaarder voor meer aanmaak van littekenweefsel. Na de bevalling trekt 70% meestal vanzelf weg en soms wel meer. De rest is daarna te behandelen. Onze huidtherapeute kan u helemaal uitleggen wat er mogelijk is. U kunt het ook terugvinden op deze pagina bij specialisaties.

 

Uitgedroogde voeten

Een pedicure is vaak geen overbodige luxe, omdat uw voeten zoveel te verduren hebben. Er is heel veel mogelijk op dit gebied.

 

Striae

Dat wil iedereen toch voorkomen. Smeren is zeker niet altijd genoeg. We hebben hiervoor een speciale scrub die uw huid elastisch maakt en tegelijkertijd uw huid voedt. Hoe zwaarder de buik wordt, hoe meer u ervoor moet zorgen dat de huid elastisch is en mooi mee kan groeien. Dat voorkomt dat hij gaat scheuren. Heeft u striae en wilt u ervan af? Dat kan, maar dan moeten we wel zo snel mogelijk beginnen. Rode of roze striemen kunnen nog weggehaald worden, maar het is echt moeilijk om witte striemen nog weg te krijgen.

Voor informatie over al onze behandelingen kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Het goede gevoel . Prins Bernhardplein 13 . 5391 AR . Nuland . 073-6892293